Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2703 beoordelingen
Geclassificeerd als #71 van 201 hotels in Brussel
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Soort reiziger

Uitstekend
1056
Erg goed
1014
Gemiddeld
388
Slecht
153
Vreselijk
92

Beoordeling van reizigers

Zaken
738
Stellen
1038
Soloreis
102
Gezinnen
436
Vakantie met vrienden
225

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • business class voor de extra's!! (Sandra H)
    5.0
    2017-04-05
  • Een businesskamer is een goede optie (World_travel242013)
    5.0
    2016-10-05
  • Business kamers hebben een aparte verdieping enkel voor Business kamers met bijhorende lounge (Dirk1967)
    5.0
    2016-08-23
  • de kamers die op het atrium uitkijken (descampsjp)
    5.0
    2016-07-28
  • Neem een business kamer: iets meer waar voor je geld (Nestor_VandenAbbeele)
    4.0
    2016-06-07

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Thuis in eigen land!"

    • Beoordeeld: 2019-01-02
    • Reistype: Gezinnen
  • Een aangename beleving tijdens de kerstperiode in onze hoofdstad! Op veel plaatsen geholpen in onze taal, het Nederlands! Super !! De grote markt met licht - en klankspel was zeer mooi. De kerstmarkt was gezellig met de gelijke kraampjes en het gigantisch reuzenrad .

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radissongroup B, Guest Relations Manager van Radisson Blu Royal Hotel Brussels, reageerde op deze beoordeling 2019-01-10
    • Beste Raniva, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat alles goed is verlopen en hopen je snel weer te zien. We wensen u een gelukkig nieuwjaar 2019, Sharleen, namens het Radisson Blu Royal Hotel-team in Brussel.

  • "SUPER!"

    • Beoordeeld: 2018-12-31
    • Reistype: Stellen
  • Het is een heel mooi hotel. Een schitterende hal waar je steeds van blijft genieten om naar te kijken. Het ontbijt was heerlijk met een groot assortiment. De kamers waren ruim met een fijne badkamer. Het hotel ligt midden in het centrum.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radissongroup B, Guest Relations Manager van Radisson Blu Royal Hotel Brussels, reageerde op deze beoordeling 2019-01-10
    • Beste, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat alles goed is verlopen en hopen je snel weer te zien. We wensen u een gelukkig nieuwjaar 2019, Sharleen, namens het Radisson Blu Royal Hotel-team in Brussel.

  • "Familie"

    • Beoordeeld: 2018-03-14
    • Reistype: Gezinnen
  • Fantastisch gegeten in the Sea Grill, blijven overnachten. Zeer mooi hotel met vlotte bediening en behulpzame mensen. Iets watin onze maatschappij soms ver zoek is. We waren met bby en werden zeer goed geholpen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RD_Royal_Brussels, General Manager van Radisson Blu Royal Hotel Brussels, reageerde op deze beoordeling 2018-03-15
    • Beste Fm529, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling betreffende uw verblijf in het Radisson Blu Royal Hotel, Brussels inderdaad perfect gelegen in het hart van het historische centrum van Brussel. Ik ben erg blij te lezen dat u volop heeft genoten van ons hotel! Ik dank u voor uw complimenten voor de ´ met vlotte' bediening en 'behulpzame ` personeel. Namens het gehele team, kijken wij er naar uit u nogmaals te verwelkomen als de reis u weer naar Brussel brengt! Met vriendelijke groet, Gaston Gellens General Manager

  • "Stadshotel vlak bij centrum"

    • Beoordeeld: 2018-01-02
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel. Te zachte bedden en kussens, slechte wifi. Uitstekend ontbijt, goede douche. Schone kamer. Centrum op loopafstand, grote markkt 5 minuten lopen. Metro ook op loopafstand, dus alles eenvoudig bereikbaar.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RD_Royal_Brussels, General Manager van Radisson Blu Royal Hotel Brussels, reageerde op deze beoordeling 2018-01-04
    • Best Klaas V, Hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen om ons hotel te beoordelen. Ik ben blij om je te zien genieten van onze locatie en ons "Super Breakfast". Ik deelde het internetprobleem met onze engineeringafdeling. Houd er rekening mee dat we ook computers met een directe hogesnelheidsverbinding bieden in onze zakelijke gebieden. Namens het gehele team, kijken wij ernaar uit u nogmaals te mogen verwelkomen in het Radisson Blu Royal Hotel. In de tussentijd nodig ik u uit met ons in contact te blijven via onze sociale media. Met vriendelijke groet, Gaston Gellens, General Manager

  • "Prima in orde"

    • Beoordeeld: 2017-11-06
    • Reistype: Stellen
  • Net personeel net hotel.en fijn ontbijt. Goede ontvangst . Conciërge was alleen niet echt behulpzaam. Sprak ook geen Engels of Nederlands.of wilde dat niet. Jammer internationaal hotel toch.verdere personeel sprak wel Engels of doet in iedere geval hun best.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RD_Royal_Brussels, General Manager van Radisson Blu Royal Hotel Brussels, reageerde op deze beoordeling 2017-11-08
    • Beste Stephanier, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw verblijf in het Radisson Blu Royal Hotel, Brussel, te becommentariëren. Ik ben blij om te weten dat je het ontbijt in de Pebblewood Corner leuk vond en dat je je hartelijk welkom voelde. Het spijt me te horen dat je het moeilijk had om Engels te spreken met onze conciërge. Meestal is er altijd iemand die Engels spreekt om u te helpen de informatie te krijgen waarnaar u op zoek bent. Zorg ervoor dat ik je bericht doorstuur en probeer te begrijpen wat er is gebeurd. Ik hoop dat ik je kan verwelkomen voor je volgende reis in Brussel, Hartelijke groeten, Gaston Gellens Algemeen directeur

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC