Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

158 reviews
Geclassificeerd als #50 van 417 hotels in Amsterdam
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
114
Erg goed
31
Gemiddeld
6
Slecht
3
Vreselijk
4

Soort reiziger

Zaken
24
Stellen
65
Soloreis
6
Gezinnen
29
Vakantie met vrienden
6

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Reviews van reizigers

  • "Geweldig hotel met goede service en uitstekende ligging. Heel trendy ingericht en van alle gemakken voorzien."

    • Beoordeeld: 2021-09-22
    • Reistype: Stellen
  • 3 dagen fietsend door Amsterdam, eigen e-Bike meegenomen en auto aan de rand van Amsterdam geparkeerd. Groot pluspunt dat de fietsen bewaakt naast het hotel konden worden weggezet. Ontbijt was heerlijk en wij vermoeden restaurant ook maar daar hebben wij vanwege late terugkomst niet gegeten

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-23
    • Dank voor het delen van je ervaring, bstelt459345. Het is fantastisch dat je zo genoten hebt van je bezoek aan ons in Amsterdam. Ik ben blij dat je een comfortabel verblijf hebt gehad en dat onze service, ontbijt en stijlvolle design naar wens waren. We verwelkomen je graag opnieuw tijdens je volgende bezoek aan onze stad. Hartelijke groet, Elina

  • "Stedentrip"

    • Beoordeeld: 2021-09-14
    • Reistype: Soloreis
  • Ligging in zeer rustige wijk, bij het Vondelpark. Goede verbinding met het centrum. Heerlijk, uitgebreid ontbijt. Zeer persoonlijke bediening. Omelet naar persoonlijke smaak. Dag 2 wist de dame van de bediening nog hoe ik mijn koffie wilde.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-15
    • Beste ftromm861220, bedankt voor je feedback. Het was ons een genoegen om u een persoonlijk verblijf te bezorgen! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten - Barbara

  • "Top hotel!"

    • Beoordeeld: 2021-07-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooi sfeervol hotel! Uitstekende ligging. De klantvriendelijkheid en Service zijn top! Ontbijt is goed voor ieder wat wils. Mooie sfeervolle kamers met een hele fijne badkamer. Alles is ook netjes en schoon.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-07-29
    • Hallo Tevreden Gast, bedankt voor uw recensie. We zijn zo blij om te zien dat je genoten hebt van je hele bezoek! Tot de volgende keer voor nog een geweldig verblijf. Met vriendelijke groeten - Barbara

  • "Heerlijk nachtje weg"

    • Beoordeeld: 2021-06-14
    • Reistype: Stellen
  • We hebben enorm genoten van de gastvrijheid van alle medewerkers bij park plaza vondelpark. Een heerlijke plek voor een nachtje weg! Geweldige locatie zo dichtbij het park en leuke straatjes. Borrelen en eten bij TOZI is ook zeker een aanrader. Alles was super

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-06-15
    • Bedankt voor prachtige beoordeling en aanbeveling, bibivandergouw. Het is fantastisch om te lezen dat je zo genoten hebt van de gastvrije service van ons team. Ik ben erg blij dat je verblijf en je bezoek aan TOZI helemaal naar wens waren. We kunnen niet wachten je opnieuw te verwelkomen tijdens je volgende nachtje weg. Hartelijke groet, Elina

  • "Voor herhaling vatbaar!"

    • Beoordeeld: 2021-05-16
    • Reistype: Gezinnen
  • Bij aankomst erg vriendelijk ontvangen! Hotel heeft een perfecte, rustige ligging direct aan het Vondelpark en op loopafstand van de tramhalte. Kamers zijn modern en schoon en van alle gemakken voorzien. Gaan hier zeker nog vaker overnachten wanneer we Amsterdam bezoeken!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-05-17
    • Bedankt voor je mooie woorden, ScmvanLoon. Super dat je warm bent ontvangen door ons team en dat je moderne, schone kamer je goed is bevallen. Het maakt me erg blij te lezen dat je nogmaals bij ons zal verbllijven; wij verheugen ons nu al op je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC