Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

93 reviews
Geclassificeerd als #159 van 403 hotels in Amsterdam

Soort reiziger

Uitstekend
62
Erg goed
19
Gemiddeld
5
Slecht
3
Vreselijk
4

Beoordeling van reizigers

Zaken
16
Stellen
40
Soloreis
4
Gezinnen
16
Vakantie met vrienden
5

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Uitstekend hotel op een top locatie!"

    • Beoordeeld: 2020-06-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Prachtige en ruime, modern ingerichte kamer, voorzien van alle comfort. Mooi strakke badkamer. Alles is super schoon. Het hotel bevindt zich in een van de mooiste delen van de stad. Groene, rustige en ruime omgeving en toch dicht bij het centrum! Ook een pluim voor het personeel!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Customer Service Team van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-06-24
    • Bedankt voor je beoordeling, rvonke709339. We zijn heel blij dat je ruime, moderne kamer je goed is bevallen en dat je genoten hebt van onze omgeving Oud-Zuid. Je pluim voor ons team zal ik doorgeven aan mijn collega's - ze zullen het zeker leuk vinden om dat te horen. We kijken ernaar uit je nogmaals welkom te heten tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Top hotel"

    • Beoordeeld: 2020-03-03
    • Reistype: Stellen
  • Een tophotel in een mooie rustige buurt, rustige mensen en een relaxte sfeer. Kamer was ook helemaal naar onze wens. Zelf parkeren voor de deur kost wat maar dan sta je wel direct bij de deur. Voor ons geen showstoppper

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FedePPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-03-05
    • Beste familie de Haas, bedankt voor het achterlaten van uw mooie recentie. Wij vinden het erg fijn te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Wij hopen dat u het enorm naar de zin heeft gehad in Amsterdam. Wij zijn tevens erg blij om te horen dat de kamer aan al uw verwachtingen voldeed. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Federica

  • "Top!"

    • Beoordeeld: 2020-01-20
    • Reistype: Stellen
  • Geweldig verblijf gehad, schone kamer, erg vriendelijk personeel, gezellige bar waar we onze zaterdagavond hebben doorgebracht en heerlijk ontbijt in de nette ontbijtzaal, mooie ligging, we zijn zeer tevreden over dit hotel en raden het iedereen aan.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FedePPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-01-22
    • Beste Bianca, Wij willen u bedanken voor het kiezen van ons hotel en voor het schrijven van de recentie.Wij zijn erg blij dat u genoten heeft van de tijd aan de bar en ook het ontbijt . De aanbevellingen die u doet aan andere maken ons erg gelukkig, daar willen wij u voor bedanken ! Graag verwelkomen wij u zo snel mogelijk weer. Met vriendelijke groet, Federica

  • "Stijlvol hotel op prachtige locatie"

    • Beoordeeld: 2019-12-28
    • Reistype: Stellen
  • Het is een erg mooi gerenoveerd hotel, vriendelijk personeel, stijlvolle kamers met lekkere bedden en mooie badkamer. Verder top locatie aan het Voldelpark. Zeker voor herhaling vatbaar. Het restaurant is een aanrader voor diner!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Marchel M, Guest Relations Manager van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-01-02
    • Beste Guide66805342447 , Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd hebt genomen over uw ervaring te schrijven. We zijn verheugd om te lezen dat u genoten hebt van uw gehele verblijf en ons TOZI restaurant. We kijken uit naar uw volgende verblijf. Met dank en vriendelijke groet, Team Park Plaza Vondelpark, Amsterdam

  • "Aanrader!"

    • Beoordeeld: 2019-12-24
    • Reistype: Stellen
  • Heerlijk hotel. Mooie design van de kamers, restaurant en bar. Fijne sfeer. Heel persoonlijk. Locatie is top. Heerlijk om door de wijk te wandelen. Prachtig daar. Kamers zijn goed geprijsd. Veel voorzieningen in de buurt. En met de tram kom je overal. Aanrader!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Marchel M, Guest Relations Manager van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-12-24
    • Beste Suusje2017 , Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd hebt genomen over uw ervaringen te schrijven. Wat fijn om te vernemen dat u zo heeft genoten van een heerlijk verblijf en u zich hier zo op uw gemak heeft gevoeld door de persoonlijke aandacht en die voor onze nieuwe kamers. We kijken uit naar uw volgende verblijf. Met dank en vriendelijke groet, Marchel

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC