Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

108 reviews
Geclassificeerd als #108 van 410 hotels in Amsterdam
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Soort reiziger

Uitstekend
74
Erg goed
23
Gemiddeld
5
Slecht
3
Vreselijk
3

Beoordeling van reizigers

Zaken
18
Stellen
45
Soloreis
4
Gezinnen
19
Vakantie met vrienden
5

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Weekend Amsterdam"

    • Beoordeeld: 2020-09-23
    • Reistype: Stellen
  • Mooi en rustig hotel gelegen bij het Vondelpark. Vanuit het hotel zijn alle highlights goed te voet te bezoeken. Voor de wat grotere afstanden is er de mogelijkheid om een fiets te huren. Personeel spreekt grotendeels geen Nederlands maar is wel erg vriendelijk en behulpzaam. Volgens mij was het wel rustiger dan normaal vanwege de Corona.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-09-24
    • Bedankt voor je mooie review, jmicha176111. We zijn blij dat je ons team vriendelijk en behulpzaam vond, en dat je hebt genoten van onze fijne locatie in Amsterdam. We kijken ernaar uit je opnieuw te verwelkomen tijdens je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Fantastische ligging"

    • Beoordeeld: 2020-07-13
    • Reistype: Stellen
  • prachtige ligging aan het vondelpark. Het hotel is zeer netjes, mooie kamers en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik was spullen vergeten uit de kast. Dit hebben ze zeer snel en netjes opgelost door mijn spullen op te sturen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-14
    • Bedankt voor je beoordeling, judithkamst. Wat fijn dat je genoten hebt van onze mooie ligging aan het Vondelpark, en van je nette kamer. Het is leuk om je aardige opmerking over ons vriendelijke team te lezen, en we zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de achtergelaten spullen. We kijken ernaar uit je binnenkort opnieuw te verwelkomen. Hartelijke groet, Elina

  • "Fijn verblijf!"

    • Beoordeeld: 2020-07-11
    • Reistype: Stellen
  • Vriendelijke personeel, moderne voorzieningen in de kamer, gezellige bar en positieve uitstraling hotel. Enige minpunt was het uitzicht van de kamer (op een soort fietsenstalling). Mijn partner en ik komen zeker nog eens terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-14
    • Bedankt voor je review, Chantal L. Fijn dat je zo genoten hebt van onze sfeervolle ambiance in de bar en de moderne kamer. We waarderen je aardige opmerking over ons team en wat leuk dat je van plan bent om bij ons terug te komen. We kijken ernaar uit! Hartelijke groet, Elina

  • "Heerlijk verblijf"

    • Beoordeeld: 2020-07-05
    • Reistype: Stellen
  • Mooie omgeving voor een hotel! Je loopt zo het Vondelpark in, maar zit ook dicht genoeg bij het Museumplein. En de tram stopt heel dichtbij - dus ook directe toegang tot de rest van het centrum. Fijne kamer, alles is te regelen via een paneel bij het bed. Heerlijk rustig en de kamer is super donker met het gordijn, dus heerlijk geslapen. Vriendelijk personeel en het eten in Tozi (restaurant bij het hotel) was geweldig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ElinaPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-06
    • Bedankt voor je mooie beoordeling, AstridV850. We zijn blij dat je rustige kamer met handig paneel je goed is bevallen, en dat je genoten hebt van het eten in Tozi. Je leuke opmerking over ons vriendelijke team wordt ook zeer gewaardeerd! We kijken uit naar je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Uitstekend hotel op een top locatie!"

    • Beoordeeld: 2020-06-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Prachtige en ruime, modern ingerichte kamer, voorzien van alle comfort. Mooi strakke badkamer. Alles is super schoon. Het hotel bevindt zich in een van de mooiste delen van de stad. Groene, rustige en ruime omgeving en toch dicht bij het centrum! Ook een pluim voor het personeel!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Customer Service Team van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-06-24
    • Bedankt voor je beoordeling, rvonke709339. We zijn heel blij dat je ruime, moderne kamer je goed is bevallen en dat je genoten hebt van onze omgeving Oud-Zuid. Je pluim voor ons team zal ik doorgeven aan mijn collega's - ze zullen het zeker leuk vinden om dat te horen. We kijken ernaar uit je nogmaals welkom te heten tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC