Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

116 reviews
Geclassificeerd als #98 van 414 hotels in Amsterdam
"Travelers Choice 2020" Travelers Choice 2020

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
80
Erg goed
25
Gemiddeld
5
Slecht
3
Vreselijk
3

Soort reiziger

Zaken
18
Stellen
50
Soloreis
4
Gezinnen
19
Vakantie met vrienden
5

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Super verblijf, personeel doet er alles aan om je thuis te voelen."

    • Beoordeeld: 2020-12-19
    • Reistype: Stellen
  • Ondanks COVID-19 was dit hotel top. Zeer goed ontbijt en diner! Het bed was prima en ook de faciliteiten in de kamer en in het hotel. De locatie was perfect, op 1 min lopen van de metro (lijn 2 direct naar het centrum) en 500 meter van het Vondel park!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-12-21
    • Bedankt voor je mooie review, DutchWorldtravelerNL. We zijn erg blij dat ons gastvrije team ervoor heeft gezorgd dat je je thuisvoelde tijdens je verblijf bij ons. Dat ervaren we als een groot compliment! Het is fijn dat je ontbijt, diner en goed uitgeruste kamer naar wens waren. We kijken ernaar uit je opnieuw welkom te heten tijdens je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Weekend Amsterdam"

    • Beoordeeld: 2020-09-23
    • Reistype: Stellen
  • Mooi en rustig hotel gelegen bij het Vondelpark. Vanuit het hotel zijn alle highlights goed te voet te bezoeken. Voor de wat grotere afstanden is er de mogelijkheid om een fiets te huren. Personeel spreekt grotendeels geen Nederlands maar is wel erg vriendelijk en behulpzaam. Volgens mij was het wel rustiger dan normaal vanwege de Corona.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-09-24
    • Bedankt voor je mooie review, jmicha176111. We zijn blij dat je ons team vriendelijk en behulpzaam vond, en dat je hebt genoten van onze fijne locatie in Amsterdam. We kijken ernaar uit je opnieuw te verwelkomen tijdens je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Fantastische ligging"

    • Beoordeeld: 2020-07-13
    • Reistype: Stellen
  • prachtige ligging aan het vondelpark. Het hotel is zeer netjes, mooie kamers en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik was spullen vergeten uit de kast. Dit hebben ze zeer snel en netjes opgelost door mijn spullen op te sturen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-14
    • Bedankt voor je beoordeling, judithkamst. Wat fijn dat je genoten hebt van onze mooie ligging aan het Vondelpark, en van je nette kamer. Het is leuk om je aardige opmerking over ons vriendelijke team te lezen, en we zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de achtergelaten spullen. We kijken ernaar uit je binnenkort opnieuw te verwelkomen. Hartelijke groet, Elina

  • "Fijn verblijf!"

    • Beoordeeld: 2020-07-11
    • Reistype: Stellen
  • Vriendelijke personeel, moderne voorzieningen in de kamer, gezellige bar en positieve uitstraling hotel. Enige minpunt was het uitzicht van de kamer (op een soort fietsenstalling). Mijn partner en ik komen zeker nog eens terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-14
    • Bedankt voor je review, Chantal L. Fijn dat je zo genoten hebt van onze sfeervolle ambiance in de bar en de moderne kamer. We waarderen je aardige opmerking over ons team en wat leuk dat je van plan bent om bij ons terug te komen. We kijken ernaar uit! Hartelijke groet, Elina

  • "Heerlijk verblijf"

    • Beoordeeld: 2020-07-05
    • Reistype: Stellen
  • Mooie omgeving voor een hotel! Je loopt zo het Vondelpark in, maar zit ook dicht genoeg bij het Museumplein. En de tram stopt heel dichtbij - dus ook directe toegang tot de rest van het centrum. Fijne kamer, alles is te regelen via een paneel bij het bed. Heerlijk rustig en de kamer is super donker met het gordijn, dus heerlijk geslapen. Vriendelijk personeel en het eten in Tozi (restaurant bij het hotel) was geweldig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ElinaPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-06
    • Bedankt voor je mooie beoordeling, AstridV850. We zijn blij dat je rustige kamer met handig paneel je goed is bevallen, en dat je genoten hebt van het eten in Tozi. Je leuke opmerking over ons vriendelijke team wordt ook zeer gewaardeerd! We kijken uit naar je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC