Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

128 reviews
Geclassificeerd als #83 van 417 hotels in Amsterdam
"Travelers Choice 2020" Travelers Choice 2020

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
89
Erg goed
28
Gemiddeld
5
Slecht
3
Vreselijk
3

Soort reiziger

Zaken
20
Stellen
57
Soloreis
4
Gezinnen
21
Vakantie met vrienden
5

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Reviews van reizigers

  • "prima ontvangst en check-out. Mooie moderne kamer"

    • Beoordeeld: 2021-04-16
    • Reistype: Zaken
  • prima ontvangst en check-out. Mooie moderne kamer, In hotels in Amsterdam kun je je regelmatig alleen in het Engels met personeel verhouden. Dit hotel is de goede uitzondering. Gelegen vrijwel aan het Vondelpark, op loopafstand van Museumplein en dus van de stad.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-04-19
    • Beste Marco, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Ik ben blij te zien dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Namens het hele team van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, danken wij u voor uw verblijf en hopen wij u weer te mogen verwelkomen bij uw volgende bezoek aan onze stad! -Ilona

  • "Prachtig hotel! Mooie frisse kamer en echt heerlijk gegeten!!"

    • Beoordeeld: 2021-04-07
    • Reistype: Stellen
  • We werden zeer hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. We konden onze wensen voor diner en ontbijt doorgeven waardoor het precies op maat was! Lekker vers gebakken eitjes en zeer veel aandacht voor hygiëne en Coronamaatregelen. De kamer was keurig, lekker fris en hele fijne bedden! Het diner van restaurant TOZI was ook heerlijk! Wanneer de restaurants weer open gaan komen wij zeker weer terug! Oh, en de ligging is ook top! Met 20 stappen sta je in het Vondelpark en ook lekker dichtbij de negen straatjes.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-04-08
    • Bedankt voor je 5/5 beoordeling, wendyH2426TF. Het maakt ons blij dat je tevreden was met ons vriendelijke team en je schone kamer, en dat je genoten hebt van het heerlijkee eten! We verwelkomen je in de toekomst graag opnieuw voor je volgende verblijf en een etentje in TOZI. Hartelijke groet, Lucy

  • "Fietsen door Amsterdam"

    • Beoordeeld: 2021-03-29
    • Reistype: Stellen
  • Een mooi vertrekpunt, het Vondelpark met lekkere energie, veel ruimte op de wegen door de lockdown maakten dat wij dorpelingen ons ook op de sites konden richten. Helaas geen horeca om te gaan zitten maar desalniettemin erg leuke trip.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-03-31
    • Bedankt voor je 5/5 beoordeling, Iemke B. We zijn erg blij om erachter te komen dat u genoten heeft van uw tijd tijdens uw verblijf bij ons. Ik kan me voorstellen dat het, zeker nu, fijn is even eropuit te gaan met de fiets in het Vondelpark of Oud-Zuid. Nogmaals dank voor je verblijf en graag tot snel! Hartelijke groet, Lucy

  • "Mooi hotel, vriendelijk personeel en een top locatie!"

    • Beoordeeld: 2021-03-08
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel was erg mooi! Vriendelijk personeel die bereid waren je goed te helpen en je verblijf optimaal te maken. De locatie was top! In een mooie wijk, dicht bij het Vondelpark en bij de Amstelveense weg waar verschillende restaurants en supermarkten zitten. Het centrum was goed bereikbaar via tram.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-03-09
    • Beste Jacky, bedankt voor je positieve review. Het was ons een genoegen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en we hopen u binnenkort weer te verwelkomen op onze prachtige locatie! Vriendelijke groeten - Barbara

  • "Fijn verblijf"

    • Beoordeeld: 2021-03-07
    • Reistype: Stellen
  • Schoon hotel met vriendelijk personeel. Gelegen in een rustige mooie wijk maar toch erg centraal gelegen. Leuk om via het Vondelpark naar de stad te wandelen. Ontbijt was erg uitgebreid. Volgende keer zou ik weer willen verblijven

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-03-09
    • Beste tevreden gast, bedankt voor je 5/5 review! We zijn verheugd om te zien dat je een geweldig verblijf bij ons hebt gehad en zo hebt genoten. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen. Met dank en vriendelijke groet - Barbara

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC