Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 192 reviews
Geclassificeerd als #45 van 419 hotels in Amsterdam
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
137
Erg goed
40
Gemiddeld
8
Slecht
3
Vreselijk
4

Soort reiziger

Business
27
Couples
72
Solo travel
7
Family
32
Friends getaway
8

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Walking distance to Vondelpark (RocheGabon)
    5.0
    2020-08-06
  • Don't book close to lift. (TheFoodOdyssey)
    4.0
    2020-01-16
  • Chose a room facing onto Kooningslaan and Vondel Park (DrJon999)
    4.0
    2019-11-06

Reviews van reizigers

  • "Top hotel op goede locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-21
    • Reistype: Stellen
  • Weekendje Amsterdam en verbleven in dit hotel, naast het Vondelpark en op loopafstand van museumplein. Kamers zijn wat klein, maar van alle gemakken voorzien. Ontbij was top, eitjes/omelet wordt vers voor je bereid.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-02-22
    • Hello Jornino, thank you for sharing your review. We are delighted to see you loved the convenient location and breakfast during your stay. Our Breakfast team is working hard to ensure our high service standards/food are consistently met so thank you for your comment, they will be very pleased. We hope to see you again. Kind regards, Mimi

  • "Fijn verblijf."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-02
    • Reistype: Stellen
  • Alles was tip top en naar wens. Alleen jammer van de afvoer van de douchcabine. Op een gegeven moment raakt heel je cabine vol met water. We hadden wel een trukje gevonden ik en mijn partner en dat is douchen met zo laag mogelijk waterdruk.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Elina PPHE, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-11-19
    • Bedankt voor het delen van je ervaring, rita689. Ik ben erg blij dat je verblijf helemaal naar wens was, maar het spijt me dat de afvoer in je douche niet naar behoren werkte. Ik zorg ervoor dat ons Facilitair Team dit direct verhelpt. We ontvangnen je graag opnieuw tijdens je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Geweldig hotel met goede service en uitstekende ligging. Heel trendy ingericht en van alle gemakken voorzien."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-22
    • Reistype: Stellen
  • 3 dagen fietsend door Amsterdam, eigen e-Bike meegenomen en auto aan de rand van Amsterdam geparkeerd. Groot pluspunt dat de fietsen bewaakt naast het hotel konden worden weggezet. Ontbijt was heerlijk en wij vermoeden restaurant ook maar daar hebben wij vanwege late terugkomst niet gegeten

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-23
    • Dank voor het delen van je ervaring, bstelt459345. Het is fantastisch dat je zo genoten hebt van je bezoek aan ons in Amsterdam. Ik ben blij dat je een comfortabel verblijf hebt gehad en dat onze service, ontbijt en stijlvolle design naar wens waren. We verwelkomen je graag opnieuw tijdens je volgende bezoek aan onze stad. Hartelijke groet, Elina

  • "Stedentrip"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-14
    • Reistype: Soloreis
  • Ligging in zeer rustige wijk, bij het Vondelpark. Goede verbinding met het centrum. Heerlijk, uitgebreid ontbijt. Zeer persoonlijke bediening. Omelet naar persoonlijke smaak. Dag 2 wist de dame van de bediening nog hoe ik mijn koffie wilde.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-15
    • Beste ftromm861220, bedankt voor je feedback. Het was ons een genoegen om u een persoonlijk verblijf te bezorgen! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten - Barbara

  • "Top hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-07-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooi Hotel! Fantastische ligging, de klantvriendelijkheid en service is uitstekend. Ontbijt is goed en voor ieder wat wils. Sfeervolle kamers zeer netjes en schoon en met een fijne luxe badkamer. Ook leuke attentie voor onze kids bij aankomst op de hotelkamer. Echt een aanrader.

    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-07-29
    • Hoi Mirca, bedankt voor je feedback. Het was ons een genoegen om jou en je familie bij ons te hebben! We kijken er naar uit om u nogmaals van harte welkom te heten. Met vriendelijke groeten - Barbara

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC