Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1754 beoordelingen
Geclassificeerd als #6 van 22 hotels in Saint-Gilles
"GreenLeader Platinum" GreenLeader Platinum

Soort reiziger

Uitstekend
536
Erg goed
876
Gemiddeld
248
Slecht
57
Vreselijk
37

Beoordeling van reizigers

Zaken
466
Stellen
563
Soloreis
134
Gezinnen
297
Vakantie met vrienden
211

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Op de bovenste etages zeer mooi uitzicht. Kamers aan het hofje zeer stil (Train1978)
    5.0
    2016-05-04
  • Boek een zakenkamer, die is bovenaan en geniet van het uitzicht! (410yvess)
    4.0
    2016-03-12
  • Vraag om een verenkussen, die zijn veel beter dan de standaard kussens (Didier-Amsterdam)
    3.0
    2015-11-13
  • miste een koelkastje (harmad2015)
    5.0
    2015-08-07
  • Kamers op het binnenplein zijn rustig en je hebt een mooi uitzicht op het binnenplein (Roeland W)
    4.0
    2014-05-01

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Goed"

    • Beoordeeld: 2018-12-22
    • Reistype: Zaken
  • Goed hotel en klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar van het station Brusssel-MIDI. Ik kom zeker nog een keer terug, omdat ik vanwege werkzaamheden hier een kamer krijg toegewezen van mijn werkgever.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • Radissongroup B, Guest Relations Manager van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2019-02-19
    • Dear, thank you for your feedback. We are delighted to see that you enjoyed your stay and we hope to welcome you again. Sharleen, on behalf of the the Park-Inn by Radisson Brussels Midi team.

  • "Gewoon goed en handige locatie"

    • Beoordeeld: 2018-09-22
    • Reistype: Stellen
  • Locatie was perfect voor ons treinreizigers: recht tegenover station Brussel Zuid/midi. Verder waren de kamers schoon, ruim met thee/koffie faciliteiten en was er een goed ontbijtbuffet met ruime keuze. Enige jammere was dat de deuren

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radissongroup B, Guest Relations Manager van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2019-02-19
    • Dear, thank you for your feedback. We are delighted to see that you enjoyed your stay and we hope to welcome you again. Sharleen, on behalf of the the Park-Inn by Radisson Brussels Midi team.

  • "Heel onverwachts een geweldig bezoek"

    • Beoordeeld: 2018-06-27
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Ik had niet hele hoge verwachtingen, dus ik werd erg verrast alles super geregeld! Vooral de parking ik kom nog wel een keer terug. Ook de klantvriendelijkheid was top, fijn dat er goed in het Engels te communiceren was.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mr_ParkBXL, Directeur général van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2018-06-29
    • Beste Gabri, Bedankt voor uw feedback and voor de mooie 5*! Tot de volgende keer, Guillaume Verchere General Manager

  • "Gewoon goed"

    • Beoordeeld: 2018-06-25
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Schoon, vriendelijk en goed ontbijt. Locatie is vlak bij Station Brussel Midi. We gingeb baar een evenement in The Egg en de locatie was hiervoor uitstekend. De bedden liggen heerlijk, vooral de kussens!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mr_ParkBXL, Directeur général van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2018-06-29
    • Beste Liv, Bedankt voor uw review via TripAdvisor! Dat is een mooie 5*! Finje dag, Guillaume Verchere General Manager

  • "goed gelegen"

    • Beoordeeld: 2018-04-01
    • Reistype: Stellen
  • vriendelijk personeel, ontbijt goed , kamer proper, dicht bij trein metro , goeie uitvalsbasis om brussel te verkennen , zowel te voet via metro of zelfs met de trein ben je op 1 2 3 in hartje brussel ,

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • Mr_ParkBXL, General Manager van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2018-04-06
    • Dear Mr. Georgesdowney, Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent stay with us. We are really glad that you enjoyed your overall stay at the hotel and were well looked after by the team. It will be a pleasure to have you stay with us again, we will look forward to welcome you back in the near future. Best regards, General Manager Guillaume Verchere

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC