Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1915 reviews
Geclassificeerd als #4 van 23 hotels in Saint-Gilles
GreenLeader Platinum Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
604
Erg goed
931
Gemiddeld
267
Slecht
67
Vreselijk
46

Soort reiziger

Business
500
Couples
598
Solo travel
148
Family
327
Friends getaway
224

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Our room was directly below the gym (room 602) and we were woken each morning by someone using the treadmill. (Emma B)
    4.0
    2019-11-24
  • Do a booking haha (Fer_ajidou)
    5.0
    2019-09-09
  • High floor (nothappyjanBelmont)
    5.0
    2019-06-25
  • Don't go to this hotel (Kalla R)
    1.0
    2019-06-16
  • Avoid this hotel Park Inn Brussels (hellu15)
    1.0
    2019-02-07

Reviews van reizigers

  • "No nonsense comfortabel hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-27
    • Reistype: Zaken
  • Als regelmatige zakenreiziger naar Brussel heb ik ParkInn by Radisson Brussels Midi als vast hotel zeer frequent bezocht. De bediening is voorkomend, de kamers, hoewel eenvoudig en zakelijk, zijn schoon en van de essentiële zaken voorzien. Het ontbijt is zeer goed en gevarieerd. Het hotel ligt in een drukke omgeving naast Station Midi, maar de kamers die aan het binnenterrein grenzen zijn zeer rustig. Ook zijn de kamers zelf niet gehorig.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "Dichtbij station"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-22
    • Reistype: Gezinnen
  • Heerlijk aan het station Oase van rust Lekker ontbijt met verse zalm en meloen Mooie hoge kamers Goede kussens Airco Ramen kunnen niet open das jammer Ronen voor de deur door spoorwegmensen ; ook jammer

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Goed hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-08-11
    • Reistype: Soloreis
  • Rustig hotel op een drukkegedeelte van de stad. Dicht bij Brussel zuid en dichtbij verschillende lekkere restaurants. Ideaal om om te overnachten voor een reis naar Engeland. Vriendelijk personeel en Corona proof.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
    • Radisson Hotels, Marketing van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2020-11-03
    • Hello raymond4587, Thank you very much for the fantastic rating and review! We're so happy to read you enjoyed your stay, even if it was just a stopover. Well, you know where to find us newt time you plan another trip! We'd be very glad to welcome you again, Kamila, on behalf of Park Inn by Radisson Brussels Midi team

  • "Fijn hotel, centraal geleden bij Brussel Midi"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-16
    • Reistype: Stellen
  • Fijn hotel, rustig en voldoende luxe. Geweldig ontbijt met veel keuze en verse producten. Centraal gelegen in de buurt van winkels, station en musea. Hotel kan ik gerust aanbevelen voor een city trip naar Brussel.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • RadissonHotelsBRU, Guest Relations Manager van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2020-02-17
    • Hello, Thanks for sharing this fantastic review! We're glad to hear you had a good stay. Indeed, the hotel is conveniently located near the city centre and you can easily access the rest of the city thanks to the transportation just across the street. Also, thanks for the nice comments about breakfast, we hope it enabled you to be energized for your day of exploring Brussels! We hope to see you again, Apolline, on behalf of Park Inn by Radisson Brussels Midi's team

  • "Excellent stay near the station"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-01
    • Reistype:
  • Comfortabel modern en mooi ingericht hotel. Ruime mooie kamer, opvallend rustig ondanks ligging vlakbij drukke verkeersas en station. Ideaal overnachtingshotel voor een vroege treinreis. Vriendelijke ennefficiënte bediening. Meertaligheid van baliepersoneel zou een extra pluspunt kunnen zijn.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • RadissonHotelsBRU, Guest Relations Manager van Park Inn by Radisson Brussels Midi, reageerde op deze beoordeling 2020-02-03
    • Dear Guest, First, thanks for sharing this review. It's always a pleasure to hear our guests enjoy their stays! We're glad you liked your room and our friendly staff. Thanks for your comments as they will help us improve our services. We hope to see you again soon, Apolline, on behalf of Park Inn by Radisson Brussels Midi's team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC