Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1077 reviews
Geclassificeerd als #7 van 10 hotels in Schiphol
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Soort reiziger

Uitstekend
329
Erg goed
468
Gemiddeld
192
Slecht
55
Vreselijk
33

Beoordeling van reizigers

Zaken
293
Stellen
358
Soloreis
81
Gezinnen
168
Vakantie met vrienden
110

Beoordelingsoverzicht

Slaapkwaliteit
4.0
Locatie
3.5
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Hogere verdieping heeft minder last van de bar en de receptie (Ortwin)
    4.0
    2019-05-30
  • 5de etage liggen de kamers met uitzicht op landingsbaan (thiessen2014)
    5.0
    2017-07-04
  • Voor luchtvaartliefhebbers, de kamers op de hoogste verdiepingen hebben uitzicht op Amsterdam Airport. (Miranda V)
    5.0
    2017-01-10
  • Oostkant van hotel geeft uitzicht op de luchthaven. (LinaS1486)
    5.0
    2016-08-19
  • heb ik niet (Ron V)
    3.0
    2016-06-07

Recentste reviews van reizigers

  • "Goed voor overnachten en parkeren voor vliegreis"

    • Beoordeeld: 2019-02-10
    • Reistype: Stellen
  • Aardig personeel, fijne kamer, wel wat vliegveldlawaai, koffie en theevoorzieninn op kamer. Prima parkeren ( overdekt).Shuttlebus naar vliegveld is ideaal. Rijdt op vaste tijden. Hotel is op 10 minuten rijden van vertrekhal Schiphol.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2019-02-19
    • Beste 979ankek, Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te zien dat uw verblijf naar wens is geweest en dat de shuttle service is bevallen. Vervelend om te lezen dat u toch wat last hebt gehad van het geluid van de vliegtuigen. Het gebouw is goed geïsoleerd, om zo veel mogelijk te voorkomen dat u gestoord wordt door het geluid van vliegtuigen. Wij hebben ook kamers gelegen aan de andere kant van het gebouw, wat niet richting het vliegveld kijkt. U kunt bij een volgend verblijf altijd een kamer aan deze kant aanvragen. Het is erg leuk om te zien dat de service naar wens is geweest. Ons motto is dan ook: ‘add color to life’! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Kleurrijke groet, Mark Mosselman General Manager

  • "Super!’"

    • Beoordeeld: 2018-10-30
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Een aanrader, kamer genomen ivm vlucht volgende dag. Uitgerust naar vliegveld gebracht door een Schutte die gratis wordt aangeboden. Zit vlakbij Schiphol en in de nacht geen last gehad van buiten geluiden

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2018-11-05
    • Dear guest, Thank you for your great rating and review! I am pleased to know that you enjoyed your time with us and that our shuttle service was to your liking. Most of all, that you were relaxed and comfortable before leaving for your flight! I hope to be welcoming you again soon. Kind regards, Mark Mosselman

  • "fijne overnachting"

    • Beoordeeld: 2018-10-15
    • Reistype: Stellen
  • fijn net hotel, mooie kamer, heerlijke douche er was zelfs een föhn. goede bedden, vriendelijk behulpzaam personeel,lekker genoeg keus ontbijt. Na ons concert bezoek in Amsterdam was het hier hoed vertoeven.We komen zeker nog eens terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2018-11-05
    • Dear guest, Thank you for your great rating and review! I am glad to learn that you enjoyed your time with us and that the room, bathroom facilities, beds and breakfast were to your liking. Most of all, that our staff was able to take good care of you and that you were able to relax after your concert in Amsterdam! I hope to be welcoming you again soon. Kind regards, Mark Mosselman

  • "Super service en schoon hotel!"

    • Beoordeeld: 2018-09-13
    • Reistype: Gezinnen
  • Hotelovernachting voor vertrek geboekt. Shuttlebus ging pas vanaf 05.50 uur, maar er werd een gratis taxi geregeld wanneer wij wilden. Wat een service!! Zelfs gratis ontbijt stond er klaar voor ons, terwijl wij dat biet geboekt hadden. Koffie, croissant en jam en fruit. Schone kamer en lekkere inloopdouche. Wij sliepen aan de kant van Schiphol. Daar hoorde je wel de vliegtuigen van en soms trilde het hele hotel, maar toch heerlijk geslapen op hoede beden. Aanrader!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2018-09-20
    • Dear guest, Wow! Thank you for the amazing rating and review! I am pleased to know that you enjoyed your time with us and that our facilities were to your liking. Most of all, that our team was able to take good care of you! Also, that you were able to enjoy our Early Birds breakfast and that the taxi was ready for you when needed! I hope to be welcoming you again soon. Kind regards, Mark

  • "Top hotel !!"

    • Beoordeeld: 2018-09-07
    • Reistype: Stellen
  • Wij hebben hier heerlijk geslapen! Ook al was de nacht kort omdat we door moesten naar Schiphol! Vriendelijk personeel en prima nette kamer en een heeeerlijk bed!! Een echte aanrader om uitgeslapen aan te komen op Schiphol!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2018-09-20
    • Dear Maxim, Wow! Thank you for the amazing rating and review! I am pleased to know that you enjoyed your time with us and that the team was able to take good care of you. Especially, that you were comfortable and well rested before leaving on your trip! I hope to be welcoming you again soon. Kind regards, Mark

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC