Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

973 beoordelingen
Geclassificeerd als #7 van 10 hotels in Schiphol
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Soort reiziger

Uitstekend
282
Erg goed
437
Gemiddeld
177
Slecht
48
Vreselijk
29

Beoordeling van reizigers

Zaken
267
Stellen
319
Soloreis
73
Gezinnen
155
Vakantie met vrienden
108

Beoordelingsoverzicht

Slaapkwaliteit
4.0
Locatie
3.5
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Hogere verdieping heeft minder last van de bar en de receptie (Ortwin)
    4.0
    2019-05-30
  • 5de etage liggen de kamers met uitzicht op landingsbaan (thiessen2014)
    5.0
    2017-07-04
  • Voor luchtvaartliefhebbers, de kamers op de hoogste verdiepingen hebben uitzicht op Amsterdam Airport. (Miranda V)
    5.0
    2017-01-10
  • Oostkant van hotel geeft uitzicht op de luchthaven. (LinaS1486)
    5.0
    2016-08-19
  • heb ik niet (Ron V)
    3.0
    2016-06-07

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Goed voor overnachten en parkeren voor vliegreis"

    • Beoordeeld: 2019-02-10
    • Reistype: Stellen
  • Aardig personeel, fijne kamer, wel wat vliegveldlawaai, koffie en theevoorzieninn op kamer. Prima parkeren ( overdekt).Shuttlebus naar vliegveld is ideaal. Rijdt op vaste tijden. Hotel is op 10 minuten rijden van vertrekhal Schiphol.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2019-02-19
    • Beste 979ankek, Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te zien dat uw verblijf naar wens is geweest en dat de shuttle service is bevallen. Vervelend om te lezen dat u toch wat last hebt gehad van het geluid van de vliegtuigen. Het gebouw is goed geïsoleerd, om zo veel mogelijk te voorkomen dat u gestoord wordt door het geluid van vliegtuigen. Wij hebben ook kamers gelegen aan de andere kant van het gebouw, wat niet richting het vliegveld kijkt. U kunt bij een volgend verblijf altijd een kamer aan deze kant aanvragen. Het is erg leuk om te zien dat de service naar wens is geweest. Ons motto is dan ook: ‘add color to life’! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Kleurrijke groet, Mark Mosselman General Manager

  • "Goed hotel als je een lange vliegreis moet maken en je auto overdekt wilt parkeren"

    • Beoordeeld: 2019-01-31
    • Reistype: Stellen
  • Goed hotel met een goede verbinding met Schiphol. Zelf s-morgens om kwart voor vier konden we al gebruik maken van een licht ontbijt. Voor de resthadden we een korte maar goede nachtrust . Het vervoer van en naar Schiphol werd duidelijk aangegeven.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2019-02-18
    • Beste Hans, Bedankt voor uw mooie review! Heel fijn om te zien dat uw verblijf naar wens is geweest en dat de shuttle service naar Schiphol u bevallen is. We hopen u snel nogmaals te mogen ontvangen in ons hotel! Met vriendelijke groet, Mark Mosselman General Manager

  • "Top"

    • Beoordeeld: 2019-01-05
    • Reistype: Stellen
  • Een heel mooi goed verzorgd hotel bij Schiphol. Hier kun je dan ook uitkijken naar vliegtuigen wie opstijgen en landen. Echt super gaaf. Echt een aanrader voor als je net terug van vakantie komt om even tot rust te komen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2019-01-17
    • Dear guest, Thank you for your wonderful rating and review! I am pleased to know that you enjoyed your time with u sand that our location, view and facilities were to your liking. Most of all, that you were comfortable and able to relax during your stay at our hotel. I hope to be welcoming you again soon. Kind regards, Mark Mosselman

  • "Waarom"

    • Beoordeeld: 2018-12-12
    • Reistype: Stellen
  • Prima verblijf met goede parkeergelegenheid en verbinding met Schiphol.Heb alleen me geergerd aan het (slecht) engelstalig buitenlands personeel in een Nederlands hotel, of ie het een buitenlands hotel in Nederland?

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2018-12-27
    • Dear guest, Thank you for your rating and review. I am glad to learn that you had an overall pleasant experience with us during your stay at our hotel and that our location and parking facilities were to your liking. However, I regret to read that you were unhappy with the fact that most of our staff speaks English. We appreciate your feedback and it will be shared with the team. I hope to be welcoming you again soon to our hotel. Kind regards, Mark Mosselman

  • "Kan beter ,gastvrijheid en betrokkenheid receptionisten die geen Nederlands spreken dat is jammer. En goed kijken als"

    • Beoordeeld: 2018-12-08
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Kan beter ,gastvrijheid en betrokkenheid receptionisten die geen Nederlands spreken dat is jammer. En goed kijken als. Ik heb wel genoten in het hotel maar ik denk niet dat ik nog een keer in het hotel kom. Als er verbetering komt wie weet

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2018-12-14
    • Dear Marlon, Thank you for your rating and review. I am glad to learn that you have had an overall pleasant experience with us during your stay at our hotel and that our facilities were to your liking. We appreciate your feedback and I will share it with the team to address this further and make improvements where necessary. I hope to be welcoming you again soon to our hotel. Kind regards, Mark Mosselman

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC