Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1079 reviews
Geclassificeerd als #6 van 9 hotels in Schiphol
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
329
Erg goed
470
Gemiddeld
192
Slecht
55
Vreselijk
33

Soort reiziger

Business
293
Couples
358
Solo travel
81
Family
169
Friends getaway
110

Beoordelingsoverzicht

Sleep Quality
4.0
Location
3.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • If you can, ask for a room with a soaking tub. (AlanaN1111)
    5.0
    2020-01-01
  • Most rooms have views which is nice. I was on the 9th floor (Launa H)
    3.0
    2019-09-17
  • request superior room or corner room. These are bigger (rnk102)
    4.0
    2019-06-12
  • Book elsewhere (Fil8877)
    1.0
    2018-11-11
  • The airport view is worth the 5 euro upgrade. (Lucy C)
    3.0
    2018-11-11

Reviews van reizigers

  • "uitstekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-03-16
    • Reistype: Stellen
  • Het was maar voor een overnachting, maar is ons uitstekend bevallen. Fantastisch wat een rust. Het vervoer van en naar de luchthaven was prima. Jammer dat we door de Corona geen kopje koffie konden drinken. Ook het als service gratis stallen van de auto was uitstekend.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, reageerde op deze beoordeling 2020-05-04
    • Beste gast, Allereerst wil ik u bedanken voor uw positive review. Het is heel fijn om te zien dat uw verblijf naar wens is geweest en dat de kamer en onze service u zijn bevallen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Mark Mosselman, General Manager

  • "1 Night stay"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-03-07
    • Reistype:
  • Perfect hotel voor of na een vlucht op Schipol. Vriendelijk personeel en zeer propere kamers. Makkelijk om te parkeren als je op reis bent. Zeker een aanrader. Mss een kleine tip om bordjes te plaatsen naar de bushalte.staat niet echt goed aangegeven.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "parkeren en overnachting voor vlucht van Schiphol"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-03-01
    • Reistype: Stellen
  • Bij Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol auto geparkeerd en overnacht voor vlucht van Schiphol. Prima service en verblijf en service bij terugkomst. Shuttle bus rijdt om de 30 a 40 min naar en van schiphol. duurt ongeveer 15 min.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "Uitstekend en gunstig gelegen hotel."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-16
    • Reistype: Stellen
  • Uitstekend hotel met alle faciliteiten; door ons als Park Sleep & Fly gereserveerd. Zeer kundige en uiterst vriendelijke medewerkers! Ook de shuttle dienst is van prima kwaliteit en goed geregeld.Hotel is gunstig gelegen ten opzicht van het vliegveld Schiphol en ook redelijk t.o.v. een bezoek aan Amsterdam.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Uitstekend hotel voorafgaand aan je reis via Schiphol."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-08
    • Reistype: Stellen
  • We maakten gebruik van Sleep, fly and park via TUI. In eerste instantie konden de medewerkster onze reservering niet vinden. Omdat ze het heel vervelend voor ons vond kregen we een upgrade van de kamer. Dat was een ruime, schone en moderne kamer met rondom ramen. Echt schitterend. Ook was er een koffie-/theevoorziening. De bedden sliepen heerlijk en de wekservice echt ideaal. We konden goed uitgerust op vakantie gaan. We hebben in het hotel gegeten omdat we geen zin meer hadden om weg te gaan. Het eten was prima. Ook de manager is een aardige man, hij neemt de tijd om een praatje te maken en draaide ook zijn hand er niet voor om om ons een drankje te geven. Ook hebben we gebruik gemaakt van de shuttle service. Echt heel goed, je zit binnen 10 minuten bij de luchthaven. En als je weer terug komt van je reis stap je zo weer op bij de vertrekhal, de shutlle gaat om de 30 minuten. Kortom, als je een hotel zoekt voorafgaand aan je vakantie of je vind het niet erg om voor voorzieningen ( bijv. restaurant, winkels of anders) een eindje te rijden, dan zit je hier echt prima.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC