Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 3619 reviews
Geclassificeerd als #60 van 405 hotels in Budapest

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1894
Erg goed
1341
Gemiddeld
264
Slecht
74
Vreselijk
46

Soort reiziger

Business
636
Couples
1565
Solo travel
164
Family
450
Friends getaway
465

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Great views (Andrew M)
    5.0
    2022-11-05
  • Any room with a view of the river!! (debraj574)
    5.0
    2022-08-21
  • Stay in room facing Danube for views. (saurabhp1)
    5.0
    2021-04-19
  • Front rooms have an outstanding view of the parliament building (ScanLondon)
    4.0
    2020-03-10
  • Try for a river view room (DeenFar)
    4.0
    2020-02-10

Reviews van reizigers

  • "Prachtig hotel op een mooie locatie met prima service voor een mooie prijs"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-08-21
    • Reistype: Gezinnen
  • Omdat het hotel niet vol zat vanwege de corona perikelen werden we gratis geüpgrade naar een kamer aan de voorkant met uitzicht over de Donau. De receptionist was uiterst vriedelijk en behulpzaam en parkeren ging prima onder het hotel met auto lift. Van hieruit heel Boedapest op loopafstand! Het ontbijt leek wat beperkt door de maatregelen maar toch prima!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • art'otel budapest hotel, Other van art'otel budapest, reageerde op deze beoordeling 2020-08-26
    • Dear Guest, Thank you very much for your kind words. We were very happy to read that you enjoyed every moment of your stay with us and that our valuable team members contributed in making your stay special. Providing exceptional service is in the heart of what we do and it makes us very happy knowing that we met your expectations. We would be more than happy to welcome you again in the near future. Best regards, art'otel budapest Management Team

  • "Gaaf hotel aan de Donau"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-11-24
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Een luxe en betaalbaar hotel aan de Donau met prachtig uitzicht over diverse bezienswaardigheden , vlakbij het centrum en metro, waarmee je de stad kunt ontdekken Ook vlakbij (5min.lopen) een opstapplaats voor een hop on hop of bus

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Prachtig hotel met fantastisch uitzicht op parlement"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-18
    • Reistype:
  • Wij verbleven hier drie nachten in een mooie ruime kamer met uitzicht op het parlement. De voorzijde ligt wel aan een drukke weg waardoor het niet aangenaam is om het raam open te zetten. Helaas is na 1 oktober de airco afgeschakeld waardoor het wel benauwd wordt in de kamer. Het personeel is heel vriendelijk en het ontbijt uitstekend. Het hotel is uitstekend gelegen met een tramhalte voor de deur.

  • "Fantastische ligging en prima service!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-15
    • Reistype: Stellen
  • Ruime kamer met uitzicht op de Donau en parlement. De receptie is buitengewoon behulpzaam. Hotel grenst aan voorzijde wel aan drukke weg. Airco is na 1 oktober uitgeschakeld. 's Nachts dus behoorlijk warm.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Schitterend hotel met prachtig uitzicht."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-09-13
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Mooi design hotel en we hadden een schitterende kamer met uitzicht op het parlement. Locatie was perfect, tegenover tramhalte en vlakbij de metro. Ook voldoende leuke eettentjes in de buurt. Personeel was heel vriendelijk.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC