Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1173 reviews
Geclassificeerd als #215 van 646 hotels in Berlijn
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
330
Erg goed
494
Gemiddeld
222
Slecht
72
Vreselijk
55

Soort reiziger

Zaken
183
Stellen
453
Soloreis
94
Gezinnen
163
Vakantie met vrienden
161

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Neem geen voordeel kamer (Fransvan1957)
    3.0
    2019-04-26
  • Straatzijde kan wat rumoerig zijn als je met open raam wilt slapen. (rbY2844RG)
    5.0
    2019-01-21
  • Kamer aan de achterzijde zijn veelal langer en daardoor voor gevoel ruimer. (dickmulder270264)
    5.0
    2018-03-06
  • wij sliepen aan de voorkant, er was 's nachts niet veel verkeer. 's morgens hoorde je wel wat maar niet storend. (Louloudaki M)
    4.0
    2017-09-23
  • Voor bezoek stad perfect. (patrick v)
    4.0
    2017-04-25

Reviews van reizigers

  • "Aangenaam hotel met mooie kamers."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-15
    • Reistype: Stellen
  • Luxe ontbijt met verse producten Sfeervol hotel door de mooie foto’s en dergelijke. Ontvangst was zeer goed. Gezellige bar in mooi marmer. Super vriendelijk en enthousiast personeel. Parking kn nabijheid is een pluspunt.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Carsten Rudolph, General Manager van Art'Otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-11-16
    • Dear Guest, We thank you very much for the perfect rating and for choosing art'otel berlin kudamm for your recent stay in Berlin. We are more than happy to know we managed to meet and exceed your expectations and that you were highly satisfied with your entire stay. Thank you for your kind words regarding our team members and breakfast buffet, we will with great pleasure share your compliments with the rest of the team. We would love to welcome you back soon. Kind regards, art'otel berlin kudamm Team

  • "Voor herhaling vatbaar"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-17
    • Reistype: Gezinnen
  • Prachtig hotel, geïnspireerd door het werk van Andy Warhol. De kamer was groot en schoon, een heerlijk bed en een prima douche. Elke ochtend was er een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Tot slot was het personeel erg vriendelijk.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Carsten Rudolph, General Manager van Art'Otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-10-18
    • Dear Guest, thank you very much for your stay and your lovely feedback. See you soon, kind regards artotel berlin kudamm Management Team

  • "Weekendje weg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-12-05
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Had echt een aangenaam weekend weg met familie. Hotel was prachtig en comfortabel, de kamers waren warm en dat was een enorme bonus omdat het buiten koud was. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was niet groot maar zeer geschikt. Zal weer verblijven wanneer we terugkomen naar Berlijn.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • Carsten R, Manager van Art'Otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2016-12-07
    • Dear Mandy, thank you very much for your lovely review and feedback. I'am sure that my team is happy to hear from your review. Thank you very mucbh and see you soon in berlin. kind regards, Carsten Rudolph Hotel Manager

  • "Gemiddelde voor het geld"

  • tripadvisor rating 3.0
    • Beoordeeld: 2018-02-20
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • + Kamers waren schoon en roomservice voldoende, het hotel is rustig en redelijk goed gelegen, personeel behulpzaam - Er is slechts één lift voor 5 verdieping gebouw, begon om trap naar 5e verdieping rond breakfash spitsuur in plaats

    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Service
    • Carsten R, Manager van Art'Otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-02-22
    • Dear Mr.Roland, Thank you for taking time to write a review on booking.com. We are more than delighted to hear that you enjoyed your stay at art’otel berlin kudamm and liked your room. Indeed the location of the hotel is close to the metro station, busses, shopping and sightseeing destinations. art’otel berlin kudamm has two lifts in the lobby as well as behind the Factory Bar. We are very sorry that you had to wait to get downstairs. We will report the issue to the relevant department so they can work on finding a solution. Thank you for pointing that out. We appreciate every feedback as it gives us the chance to improve our performance. Nevertheless, we hope to welcome you very soon again at art’otel berlin kudamm. With our very best wishes art’otel berlin kudamm management team

  • "oud, niet modern en lelijk"

  • tripadvisor rating 2.0
    • Beoordeeld: 2015-07-21
    • Reistype: Stellen
  • Modern design en art hotel? Waar? We verbleven in het hotel voor 4 nachten in juli 2015 . We vonden een lelijke kamer, veel vlekken op de vloer, de muren en in de badkamer. Veel lege beren in de gangen, ook na de schoonmaak proces. Een trage lift en als je naar het ontbijt gaan na 10,00 krijgt u het beste van de rest. Langzamere Wifi zoals de LTE.

    • 1.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 3.0
      Service
    • khagenbucher, Manager van Art'Otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2015-08-11
    • Dear Ma H, First of all, thank you for sharing your experience at our hotel and giving us the chance to comment on your stay. I would have loved to talk to you in person but unfortunately you never contacted us during your stay and gave us the opportunity to get things straight again. You have contacted us afterwards already directly and we have responded to you to all mentioned points. Please let me know should you have not received our email. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. Katja Hagenbucher Hotel Manager Email: khagenbucher@artotels.com +49 30 887777-0

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC