Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1217 reviews
Geclassificeerd als #203 van 646 hotels in Berlin
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
351
Erg goed
505
Gemiddeld
228
Slecht
75
Vreselijk
59

Soort reiziger

Business
191
Couples
468
Solo travel
96
Family
166
Friends getaway
165

Beoordelingsoverzicht

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Check to see if the coffee and tea sachets are topped up. Illy machine in the bedrooms is a great choice, but we ran out of whitener. (Levilaw)
    4.0
    2021-11-10
  • breakfast €19 Lidl supermarket on 3 minutes walk check google maps for which exit to take on the metrostation (RezaGu)
    4.0
    2021-09-13
  • There are supermarkets very close by but remember that they are closed on a Sunday so shop on Saturday for your room snacks :) (rmcc00ty)
    4.0
    2021-07-21
  • Avoid the place (Helen C)
    1.0
    2020-11-02
  • The top floor suites are large and quiet with views over the city (mcmonScotland)
    5.0
    2020-03-10

Reviews van reizigers

  • "Aangenaam hotel met mooie kamers."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-15
    • Reistype: Stellen
  • Luxe ontbijt met verse producten Sfeervol hotel door de mooie foto’s en dergelijke. Ontvangst was zeer goed. Gezellige bar in mooi marmer. Super vriendelijk en enthousiast personeel. Parking kn nabijheid is een pluspunt.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Carsten Rudolph, General Manager van art'otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-11-16
    • Dear Guest, We thank you very much for the perfect rating and for choosing art'otel berlin kudamm for your recent stay in Berlin. We are more than happy to know we managed to meet and exceed your expectations and that you were highly satisfied with your entire stay. Thank you for your kind words regarding our team members and breakfast buffet, we will with great pleasure share your compliments with the rest of the team. We would love to welcome you back soon. Kind regards, art'otel berlin kudamm Team

  • "Voor herhaling vatbaar"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-17
    • Reistype: Gezinnen
  • Prachtig hotel, geïnspireerd door het werk van Andy Warhol. De kamer was groot en schoon, een heerlijk bed en een prima douche. Elke ochtend was er een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Tot slot was het personeel erg vriendelijk.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Carsten Rudolph, General Manager van art'otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-10-18
    • Dear Guest, thank you very much for your stay and your lovely feedback. See you soon, kind regards artotel berlin kudamm Management Team

  • "Art'Otel Derlin Kudamm ist TOP."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-21
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Goed, ruim opgezet hotel, op toplocatie. Vlakbij Kurfürstendamm. Zeer gastvrije bediening. Lekkere bedden. Ruime kamer en badkamer. Koelkastje en gratis koffie/thee op de kamer. Het ontbijt is voortreffelijk en de ontbijttijden zijn ruim. De service en bediening is méér dan gastvrij. Medewerkers zijn echt fantastisch. Kamers aan de straatzijde kunnen wat rumoerig zijn als je met open raam slaapt. Maar er is ook airco. Alleen moet je snappen hoe dat werkt..... Er is een sauna en een bar.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • aberlin_kudamm, Manager van art'otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2019-01-24
    • Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your feedback in regards to your recent stay with us. We always strive to provide the highest level of service and a home-away- from -home environment for our guests, therefore it is makes us very happy to know that you enjoyed your stay with us. With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards! art'otel berlin kudamm Management Team

  • "Ideale uitvalsbasis"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-04-04
    • Reistype: Stellen
  • Mooi en proper hotel met zéér vriendelijk personeel. Dit is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Berlijn. De U-bahn (metro) is om de hoek en Kurfusterdam is vlakbij. De kamers zijn ruim en netjes. De bar is de ideale plaats om samen met de andere gasten ideeën en tips uit te wisselen.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Carsten R, Manager van art'otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-04-05
    • Dear Mr. Johan, thank you for providing us with your valuable feedback. We are delighted to know you had an excellent stay with us and were satisfied with our hotel and the rooms, the cleanliness and especially with our dedicated team members. We would be more than happy to welcome you back again for another memorable stay. Kind regards, art'otel berlin kudamm Management Team

  • "Overnachting stadsbezoek Berlijn"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-03-06
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel. Met leuke uitstraling. U-bahn station ligt binnen loopafstand. Het Onbijtbuffet is keurig verzorgt en wordt constant aangevuld, vriendelijk personeel en ruime en schone kamers. Wij zaten op de zesde verdieping aan de achterzijde van het hotel en dat was heerlijk rustig.

    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • Carsten R, Manager van art'otel Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-03-09
    • Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your feedback in regards to your recent stay with us. Thank you for your kind comments about our friendly staff, spacious and clean rooms as well as the great location. We will share your comments with our team and we hope to welcome you very soon back at art’otel berlin kudamm. Sincerely art’otel berlin kudamm Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC